HRM Advies

HRM Advies

Op zoek naar een eenvoudigere, efficiëntere en leukere manier van je HR werk? HRM advies biedt je een compleet personeelssysteem met alle functionaliteiten die je in HR software zoekt.

Met het softwarepakket van HRMwish automatiseer je de administratieve werkzaamheden, betrek je medewerkers en managers bij het correct registreren van HR-mutaties.
En dankzij de verschillende HR-dashboards beschik je over alle inzichten om strategisch je meerwaarde te tonen. Bovendien kun je andere systemen zoals tijdregistratie- en personeelsplanningsystemen eenvoudig koppelen. Het voordeel? De salarisadministratie is volledig geïntegreerd met HRM.

Deskundig HR-Advies

Als HR-afdeling heb je te maken met een aantal stevige uitdagingen. Meer dan ooit moet de focus liggen op het binnenhalen en behouden van talent. Maar de vele administratieve handelingen die HR doorgaans moet uitvoeren, staat dit nogal eens in de weg.

HRM Advies levert extra HR-professionals.

Voor meer informatie over onze dienstverlening, kun je contact opnemen middels het contactformulier.

Enkele voorbeelden waarvoor onze HR-specialisten inzetbaar zijn:
  • Opstellen arbeidsovereenkomsten, correspondentie, meldingen et cetera;
  • Adviseren over de inrichting van het personeelsinformatiesysteem; denk hierbij aan ruimte voor functionerings- en beoordelingsgesprekken en opleidingen;
  • Advisering in arbeidsrechtelijke zaken;
  • Verzuimbegeleiding;
  • Procedures/ processen in kaart brengen, beschrijven en eventueel vastleggen in een workflowsysteem;
  • Meedenken en adviseren over de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving bij de opdrachtgever, indien nodig compleet met het aanpassen van de arbeidsvoorwaarden en procedures.