Prijzen en modules

Dienstverlening

Onze salaris & HR software is van uitstekende kwaliteit, eenvoudig in gebruik en volkomen online. Het up-to-date houden en correct toepassen van de wet- en regelgeving en overige richtlijnen vinden wij belangrijk en vanzelfsprekend. Uiteraard denken wij met de klant mee. Samen creëren wij met de klant de beste werkwijze voor de salarisadministratie. Kijk verder welke dienstverlening het beste binnen jouw bedrijf past. In de onderstaande tabellen vind je de kosten voor de standaardmodules loonverwerking en HRM. Voor de overige modules geldt in enkele gevallen een meerprijs.

Professional

$1.75 - 7

Staffel o.b.v. volume

Geïnteresseerd PROFESSIONAL
  • De salarisadministratie aan HRMwish uitbesteden geeft je als ondernemer meer rust, focus en werkplezier en is bij ons in goede handen.
  • Een overzichtelijk inlogaccount met alle relevante salarisdocumenten, loonaangiften en pensioenadministratie. Inclusief medewerker login en eenvoudig indienen van salaris- en personeelsmutaties.
inPay

$8 - 15

Full Service

Geïnteresseerd FULL SERVICE
  • Jij bent (salaris)professional, houdt van meer vrijheid en kan zelfstandig de online salarisadministratie voor je bedrijf voeren.
  • Een administrator inlogaccount met volledige toegang tot alle functionaliteiten, rapportages en de HR modules om de salaris- en personeelsadministratie optimaal te kunnen managen.
Dienstverlening

Maatwerk

Customized

Geïnteresseerd Customized
  • Maatwerk voor de Accountant-, Boekhoud- en Administratiekantoren met meerdere klanten en volume. Met één inlogaccount zijn al uw klanten direct zichtbaar. Indien gewenst houdt HRMwish rechtstreeks contact met uw klanten. Efficiënte signaleringen en workflow. Zelf doen of zorgeloos uitbesteden van uw salarisadministratie.

Modules

Kies de modules die bij u passen

    Minimum tarief van 75 Euro per maand **

    Minimum tarief van 100 Euro per maand **